Office 365

Office 365 er et abonnement som inkluderer tilgang til Office-programmer og andre produktivitetstjenester som du får tilgang til via Internett (skytjenester).

Office – på den ene siden, er akkurat slik du kjenner det og vet du kan stole på. Det installeres på klienten din enten du foretrekker Mac eller Windows som plattform.

Produktivitetstjenestene – på den andre siden, er et sett med solide produkter for å underbygge en virksomhets krav til samhandling og kommunikasjon. Tjenester kunder ofte kan ta i bruk «over natten» er nettkonferanser via Skype for Business og vertsbasert e-post for bedrifter Exchange Online, samt ekstra lagringsplass på nettet med OneDrive for Business.

Vi i ECIT er eksperter på å optimalisere og administrere løsninger rundt Office 365. Vårt mål for kunder på Office 365 er at den abonnementsbaserte opplevelsen skal forsterkes.

Vi tilfører løpende merverdi, en minneverdig opplevelse med gjennomføring når det kreves uansett hvor du er, i tillegg til å sette vår stolthet i personlig service.

Contact us today!